CONSULTANTA.............................................................................................
ECHIPAMENTE..............................................................
SERVICII......................................
IT..........................
CALITATE!
DESPRE NOI SERVICII PRODUSE PORTOFOLIU CARIERE CONTACT
Conditii generale
Prin folosirea siteului EUROSERV.RO sau a siteurilor accesibile prin subdomeniile acestuia se considera ca intelegeti si sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Ne rezervam dreptul sa modificam acesti termeni si conditii oricand si de cate ori este nevoie. Acest site se adreseaza adolescentilor si adultilor. Acest site nu se adreseaza copiilor sub 13 ani.

Termeni de utilizare
Toate marcile si logourile sunt proprietatea EUROPROFIT GRUP Srl. Folosirea lor fara consimtamantul EUROPROFIT GRUP Srl constituie incalcare a legii si se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Acest site nu doreste sa incalce dreptul la proprietate intelectuala. Politica noastra este de a face totul posibil pentru a respecta dreptul de copyright al partilor externe. Unde este posibil se vor afisa informatii cu privire la autor, detinator al dreptului de autor si modalitati de a procura produsul initial. Daca considerati ca a fost incalcat dreptul dumneavoastra de autor, va rugam sa reclamati respectivul obiect folosind optiunea specializata de reclamare a unui obiect si noi vom lua masuri la primirea avertismentului. De asemenea, puteti sa ne trimiteti un e-mail in care sa specificati cu exactitate motivele si obiectele afectate. Va rugam sa includeti cat mai multe informatii la trimiterea e-mail-ului: adresa de accesare a obiectului, modul in care credeti ca a fost efectuata incalcarea, etc. Orice problema legata de drepturile de autor are prioritate si va fi rezolvata imediat.
Copyright (c) 2006 EUROPROFIT GRUP ........................................................................ Termeni si conditii